Sidan innehåller annonslänkar
Casall

Sculpture High Waist Tights - Matte Beige

Kontrollera pris

Köp nu

Sculpture High waist tights ger en känsla av att hålla, forma och skulptera kroppen. Det högteknologiska tyget har en unik flexibilitet och utmärkt andningsförmåga. Sömmarna är strategiskt placerade och glansig tejp längs benen framhäver din kroppsform. Detta är tightsen som passar till all slags träning. Tyget är tunt och ger en lätt kompressionskänsla vilket gör att de kan upplevas något mindre i storleken, vilket kan vara bra att veta om du väljer mellan två storlekar.


Beställ Sculpture High Waist Tights - Matte Beige på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Sculpture High Waist Tights - Matte Beige inom kategorin Tights.

Läs mer...
Kategori: Tights
Artikelnummer: 18698148036
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Ullstrumpor

Ullstrumpor från Sealskinz

Se alla produkter
Sovsäckar

Sovsäckar från Deuter

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Craft

Craft är ett svenskt black metal-band, bildat år 1994. Från början kallade de sig Nocta, men bytte 1998 namn till Craft. Bandets texter behandlar bland annat förstörelse, död, ondska, misantropi, kaos, nihilism och hat.

Dunjacka

Dunjacka är en jacka fodrad med dun, ofta från gås eller and. Dunjackans yttertyg kan vara gjort av textil eller nylon. Yttertyget är ofta impregnerat för att bättre motstå väta. Dunets goda värmeisolering gör att dunjackor är populära i kallt klimat. I extremt kallt klimat (exempelvis vid polarexpeditioner och bergsbestigning) är det i det närmaste nödvändigt att klä sig i dunjacka och ofta då kombinerat med dunbyxor alternativt en hel dunoverall.

Lowa

Lowa kan syfta på: