Sidan innehåller annonslänkar
Casall

Sculpture 2.0 Tights - Liquid black

Kontrollera pris

Köp nu

Sculpture Tights 2.0 är nästa generations skulpterande tights. Dessa populära tights har en unik skulpterande effekt som framhäver dina former, i kombination med en fantastisk flexibilitet. Normalhög midja med dragsko och snygg tejpdetalj längs sidorna. Lätt, snabbtorkande och återvunnet material med 4-vägsstretch. Förstärkt baksida med vårt tätt vävda tyg Hold-on-tight® gör dem squat-proof. Som om det inte var nog, garanterar vi att dina tights kommer sitta, kännas och se lika bra ut, efter minst 200 tvättar. Det är hållbarhet – på riktigt.


Jämför produkt Sculpture 2.0 Tights - Liquid black online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sculpture 2.0 Tights - Liquid black i kategorin Tights här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Tights
Artikelnummer: 21694903044
Visa fler

Från kunskapsbanken

Tights

Tights är elastiska benkläder, som ibland har en fotdel. Tights avsedda som idrottsplagg kallas vanligen träningstights. Tights används som idrottsplagg av både män och kvinnor medan det vanligen är kvinnor som använder tights som modeplagg. Inom dammode används idag beteckningen leggings. Finns en fotdel är de istället en typ av grövre strumpbyxor. Inom dammode syftar i brittisk engelska tights på strumpbyxor i allmänhet. I amerikansk engelska syftar termen på grövre eller täckande strumpbyxor (pantyhose är där benämningen på strumpbyxor).