Sidan innehåller annonslänkar

Overlap High Waist Tights - Aloe Green

Beställ Overlap High Waist Tights - Aloe Green på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Overlap High Waist Tights - Aloe Green inom kategorin Tights.

Produktinformation

Högmidjade träningstights med smickrande omlott-design. Gjorda i ett återvunnet material med bekväm passform, bra stöd och fukttransporterande egenskaper.

Perfekta go-to-tights för all typ av träning. Garanterat squat-proof.

Hållbarhetsgaranti vi garanterar vi att dina tights kommer sitta, kännas och se lika bra ut, efter minst 200 tvättar. Det är hållbarhet – på riktigt. .

Se gärna också

Reclaimed Regular Waist Tights - Boosting Blue -50%

Nu är våra populära reclaimed-tights tillbaka i en begränsad upplaga, tillverkade av tyger som annars hade gått till spillo. Materialet transporterar effektivt bort fukt och tightsen är designade med normalhög midja och perfekt passform. Ett par sköna och funktionella träningsfavoriter som du kan använda och älska länge!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Jackor

Jackor från Peak Performance

Se alla produkter
Sovsäckar

Sovsäckar från Sea to Summit

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Marker

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Helinox

Se alla produkter