Overlap High Waist Bike Tights - Lemonade Pink

Beställ Overlap High Waist Bike Tights - Lemonade Pink på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Overlap High Waist Bike Tights - Lemonade Pink inom kategorin Tights.

Produktinformation

Högmidjade cykelbyxor med smickrande omlott-design. Gjorda i ett återvunnet funktionsmaterial med bekväm passform och bra stöd.

Perfekta för både träning och athleisure. Garanterat squat-proof.

Hållbarhetsgaranti vi garanterar vi att dina tights kommer sitta, kännas och se lika bra ut, efter minst 200 tvättar. Det är hållbarhet – på riktigt. .

Se gärna också

Sculpture Printed High Waist Tights - Black Sprinkle -60%

Högmidjade tights med en unik skulpterande effekt, som ger en känsla av att forma kroppen. Det lätta, högteknologiska tyget har även en utmärkt flexibilitet och andningsförmåga. Snygga, strategiskt placerade sömmar och tejpdetaljer längs sidorna framhäver dina former. Perfekta för all typ av träning. Återvunnet material med 4-vägsstretch.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Motion

Motion från Abilica

Se alla produkter
Laga mat och Äta

Laga mat och Äta från Stanley

Se alla produkter
Idrott och sport

Idrott och sport från Lacoste

Se alla produkter
Jackor

Jackor från Marmot

Se alla produkter