Sidan innehåller annonslänkar

Overlap High Waist Bike Tights - Aloe Green

Jämför produkt Overlap High Waist Bike Tights - Aloe Green online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Overlap High Waist Bike Tights - Aloe Green i kategorin Tights här hos oss.

Produktinformation

Högmidjade cykelbyxor med smickrande omlott-design. Gjorda i ett återvunnet funktionsmaterial med bekväm passform och bra stöd.

Perfekta för både träning och athleisure. Garanterat squat-proof.

Hållbarhetsgaranti vi garanterar vi att dina tights kommer sitta, kännas och se lika bra ut, efter minst 200 tvättar. Det är hållbarhet – på riktigt. .

Se gärna också

Overlap High Waist Tights - Garden Green -30%

Högmidjade träningstights med smickrande omlott-design. Gjorda i ett återvunnet material med bekväm passform, bra stöd och fukttransporterande egenskaper. Perfekta go-to-tights för all typ av träning. Garanterat squat-proof. Hållbarhetsgaranti: vi garanterar vi att dina tights kommer sitta, kännas och se lika bra ut, efter minst 200 tvättar. Det är hållbarhet – på riktigt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Utrustning

Utrustning från Sweet Protection

Se alla produkter
Kläder

Kläder från Patagonia

Se alla produkter
Platform tennis och paddle tennis

Platform tennis och paddle tennis från Asics

Se alla produkter
Laga mat och Äta

Laga mat och Äta från Sea to Summit

Se alla produkter