Produkter från Tennisbollar

4 Produkter
I kategorin Tennisbollar finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Tennisbollar så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Filtrera varumärke
Sortera

Tennisbollar

Hitta produkter inom kategorin Tennisbollar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Tennisbollar.

Tennisboll är en typ av boll som används inom sporten tennis. Officiella bollar skall vara vita eller gula (träningsbollar kan ha andra färger) och ha en diameter mellan 65,4–73,0 mm (2,58–2,87 tum). De skall väga mellan 56,0 och 59,4 gram. Bollarna ska studsa 135–147 cm efter att ha släppts från en höjd av 254 cm på ett betonggolv. Den moderna tennisbollen tillverkas av två likformade delar av format gummi som sammanfogats till ett ihåligt klot. Två hantelformade filtade delar av flanell eller nylon limmas utanpå bollen och ger den dess karakteristiska utseende. Vid tävlingsspel dominerar i dag gasfyllda bollar, men hållbarare trycklösa bollar marknadsförs också.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Tretorn Academy Red Foam Ball Skumgummiboll, 2 st