Wild Country Tents Panacea 2 Footprint

Jämför produkt Wild Country Tents Panacea 2 Footprint online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wild Country Tents Panacea 2 Footprint i kategorin Tälttillbehör här hos oss.

Produktinformation

Detta är en automatöversatt text Även om vi är övertygade om att våra Wild Country-produkter kommer att överträffa alla liknande markdukstyg som finns tillgängliga, rekommenderar vi att du använder ett fotspår för att ge ökat skydd mot vassa föremål. - Det här fotavtrycket är kompatibelt med Panacea 2-tältet.

- Fotspåret är dimensionerat så att det passar under varje modells överdragsduk och täcker den inre delen av tältet. tältet och verandan.

- Fästs på tältets utpluggningspunkter med hjälp av stötledsöglor. Specifikationer Tyg - Aqua Stop P5000 68D Polyester PU (5000 mm) .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Tentipi Innertält 9 Base, Halvt Av Myggnät

Inte blir det så mycket bevänt med samvaron eller sömnen, när insekter rovgirigt försöker livnära sig på ens blod. Det behövs väl genomtänkt utrustning för att stänga mygg och andra småkryp ute och samtidigt ha en god ventilation i tältet. Tentipi Innertält 9 Base, Halvt Av Myggnät är ett innertält av myggnät som optimerar insektsskyddet samtidigt som de är luftigare än Tentipis vanliga innertält. De har dragkedjeförsedda öppningar för enkel reglering av yttertältets inluftar, och de lämpar sig särskilt väl för tältkåtor av bomull/polyester, där eventuell kondens ventileras ut genom tältduken. Ett innertälts främsta funktion i ett lättviktstält är att stänga ute kondens som bildats på tältväggarna. Med Tentipis luftiga myggnätsinnertält uppnår man – förutom det förstärkta insektsskyddet – en helt annan fördel: ett drägligare inneklimat varma sommardagar och -nätter. IT Solo resningssats används för att sätta upp ett innertält (helt eller halvt) utan tältkåta. Det är praktiskt i varma miljöer, men tänk på att ett myggnätsinnertält inte är regntätt eller stormtåligt Egenskaper Är helt insektssäkrade, då golvet är integrerat Reducerar kondens orsakad av fuktig mark, eftersom golvet täcker hela respektive halva tältets bottenyta Kan resas utan yttertält när enbart insektsskydd eftersträvas Specifikationer Vikt: 3,2 kg Packmått: 38 x 27 cm Antal personer: 4-5

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023