Wild Country Tents Hoolie 2 Footprint

Jämför produkt Wild Country Tents Hoolie 2 Footprint online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wild Country Tents Hoolie 2 Footprint i kategorin Tälttillbehör här hos oss.

Produktinformation

Detta är en automatöversatt text Även om vi är övertygade om att våra Wild Country-produkter kommer att överträffa alla liknande markdukstyg som finns tillgängliga, rekommenderar vi att du använder ett fotspår för att ge ökat skydd mot vassa föremål. - Det här fotavtrycket är kompatibelt med tälten Hoolie 2 och Hoolie Compact 2.

- Fotspåren är dimensionerade för att passa under varje modells överdragsduk och täcker den inre delen av tältet. tältet och verandan.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Tentipi Eldfell Pro 5

Tentipi Eldfell Pro 5 är en funktionell, lättviktig kamin gjord i rostfritt stål och passar perfekt för att värma upp ditt tält, torka kläder, laga mat etc. Det rostfria stålet gör kaminen underhållsfri och mycket tålig samt en helsvetsad bottendel gör att inga gnistor kan komma ut när luckan är stängd. Rökröret har stor diameter för effektiv förbränning samt vid transport så kan de olika delarna packas i varandra, vilket gör att de får plats i eldrummet. Kaminen har en äggliknande form för bra styrka och mindre risk för bucklor samt för att inte sjunka ner i snön så har benen uttag så att de kan placeras på slanor. Andra praktiska detaljer är ett galler i rostfritt stål som väger minimalt samtidigt som det står emot hetta bra, kraftigt förstärkta benfästen, en gnistsläckare som skyddar både tält och omgivning, ett utdragbart isoleringsrör som skyddar tältduken vid hårdvind etc. Passar till Tentipis femmannatält. Har du ett större tält än så behöver du använda Tentipis Eldfell, Rökrörsförlängning 84/83 Pro (ett extra rör för 7-mannatält, två extra rör för 9-mannatält och 3 extra rör för 15manna-tält). Egenskaper : º Allt får plats i eldrummet º Plats för lång, grov ved º Inga lösa smådelar º Effektiv förbränning och kokmöjlighet Produktfakta: Bruksvikt: 14,1 kg Packbredd/-diameter: 355 mm Packlängd: 625 mm Packhöjd: 375 mm Bruksbredd/-diameter: 250 mm Brukslängd: 580 mm Brukshöjd: 2 800 mm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023