Sidan innehåller annonslänkar
Sea to Summit

Sea to Summit Tree Protector

Kontrollera pris

Köp nu

Sea to Summit Tree Protector säkerställer att du inte skadar något träd när du hänger upp din hammock och har starka stålspännen som snabbt fästs till Sea to Summit Suspension Straps. Produktfakta...


Beställ Sea to Summit Tree Protector på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Sea to Summit Tree Protector inom kategorin Sova.

Läs mer...
Kategori: Sova
Artikelnummer: AHAMTP
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Trailrunning Skor

Trailrunning Skor från Inov-8

Se alla produkter
Vattentäta handskar

Vattentäta handskar från Black Diamond

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Handskar

Handskar eller vantar är beklädnader som täcker händerna, för att värma eller skydda dem. Det finns ingen tydlig distinktion mellan vantar och handskar, men vantar är ofta stickade, medan handskar ofta är gjorda av skinn. Skyddshandskar kan även vara gjorda av gummi och plast. Tumvantar har endast ett separat fack för tummen, med de övriga fingrarna tillsammans. Vantar för bäbisar har ibland inte ens tummen separat. Torgvantar, som tidvis varit populära, har fem fingrar men är öppna så att fingertopparna lämnas bara. Allt mer populärt har det blivit med fingervantar där några toppar är bortklippta eller har metall insytt, för att fingrarna ska kunna användas till apparater med touch-funktion. För att en vante inte skall komma bort då den inte sitter på handen kan en vanthållare användas. Det är ett kortare band som knäpps fast dels på vanten dels på ärmen av det ytterplagg som används, exempelvis en jacka eller en overall. På gamla stickbeskrivningar från Öland finns tumhål både på vänster och höger sida för att slita vanten jämnt.