Produkter från Tallrikar och skålar

29 Produkter
Här finns produkter i kategorin Tallrikar och skålar. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Tallrikar och skålar. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Tallrikar och skålar.
Filtrera varumärke
Sortera
Visa fler

Tallrikar och skålar

Hitta produkter inom kategorin Tallrikar och skålar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Tallrikar och skålar.

Tallrik (från ty. teller, av it. tagliare, "skära", eg. "skärbräda") är ett platt föremål som används att förtära livsmedel ifrån. Ett liknande, ofta större föremål, avsett att servera ifrån kallas fat. Tallriken skyddar maten mot direkt beröring med underlaget eller en annan persons matportion. Den skyddar även bordet och golvet mot smulor och spill. Beroende på om födan är fast eller flytande används "flata" respektive "djupa" tallrikar. Tallrikar förekommer i ett mycket stort antal material, från plast och ben till porslin och guld. De kan dekoreras med bilder, antingen tryckta, målade eller i relief, och dekorerade tallrikar (prydnadstallrik) används ofta som prydnadsföremål på väggar eller bord. En mindre tallrik kallas assiett.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Light My Fire Pack´n Eat Kit Bio For 2