Sidan innehåller annonslänkar

MultiTrainer (Typ TRX) svart/gul

Beställ MultiTrainer (Typ TRX) svart/gul på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten MultiTrainer (Typ TRX) svart/gul inom kategorin Suspension Training.

Produktinformation

Systemet består av remmar som lätt kan fästa vid dörren eller i ett träd/gren etc utomhus. Ändarna av dessa band är försedda med mjuka grepp för händer och fötter. Ett enkelt men mycket effektivt system för att stärka din muskler som blev snabbt mycket populärt för alla typer av användare.  Tack vare att du arbetar med rörelser som involverar flera muskelgrupper samtidigt får du bättre effekt av din träning än om du tränar isolerade övningar i träningsmaskiner. Man kan träna ett stort antal övningar för hela kroppen. De främsta fördelarna med MultiTrainer InSPORTline är ett lågt pris, hög effektivitet och att det tar liten plats.

 Paketet innehåller en smidig förvaringsväska, vilket gör MultiTrainer InSPORTline smidig att förvara eller ta med på resan. Så här går det tillDu kan fästa upp MultiTrainer i princip vart som helst. Över en dörr är smidigt hemma och är du utomhus kan du fästa det runt en gren eller en stång.

Sen är det bara att börja träna. Du justerar belastningen genom att förlänga eller korta remmarna eller genom att ta ett steg framåt eller bakåt.

Hur enkelt som helst. Det gör att MultiTrainer passar alla – gammal som ung, elit som motionär.

Belastningen justeras på några sekunder efter din förmåga och kapacitet. Det gör också att du kan utvecklas med MultiTrainer , när du hela tiden kan öka belastningen.  Den stora fördelen med att träna med MultiTrainer är att träningen blir instabil.

Och varför är då det bra? Jo, för om du tränar i en gymmaskin isolerar du enskilda muskler. Gör du till exempel bröstpress i en maskin tränar du väldigt effektivt de stora bröstmusklerna.

Problemet är att maskinen balanserar övningen/rörelsen åt dig och eftersom kroppen slipper balansera rörelsen missar man att träna många små stabiliserande muskler. Om du istället gör en push-up i MultiTrainer med handtagen nära marken får vi en instabil övning.

Nu krävs inte bara en kraft rakt ner för att utföra din push-up utan kroppen måste även aktivera flera små stabiliserande muskler för att stabilisera händer, armar, axlar och skuldror i rätt position. Du tränar fortfarande samma övning som i maskinen men med fler aktiva muskler.

Samtidigt aktiverar du bålen (rygg och mage) under i princip alla övningar. träningen blir mer lik verkligheten och vardagens krav, där vi själva måste balansera våra rörelser.

Resultatet blir en stark och funktionell kropp.  Att träna med MultiTrainer innebär att du använder din egen kroppsvikt som motstånd när du utför dina rörelser.

Det gör träningen lättillgänglig. MultiTrainer är liten och lätt att ta med, vilket gör att du alltid kan ha den med dig. Detta redskap av typ trx band ger dig möjlighet att träna hela kroppen med din kropssvikt som motstånd, och motståndet är reglerbart.

Se även andra produkter från Suspension Training

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Fritid

Fritid från Intex

Se alla produkter
Elcyklar Mountainbike

Elcyklar Mountainbike från FitNord e-bikes

Se alla produkter
Badkläder

Badkläder från Casall

Se alla produkter
Kläder

Kläder från Marmot

Se alla produkter