Sidan innehåller annonslänkar

Magträningsmaskin med viktmagasin, FitNord Classic

Jämför produkt Magträningsmaskin med viktmagasin, FitNord Classic online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Magträningsmaskin med viktmagasin, FitNord Classic i kategorin Styrkemaskiner här hos oss.

Produktinformation

Magträningsmaskinen i FitNord Classic-serien är en kompakt maskin med viktmagasin för användning på företag och professionellt. Med sitt utmärkta värde för pengarna, sin elegans och sina rena linjer är maskinen särskilt lämplig för användning i gym på exempelvis hotell och arbetsplatser och mindre kommersiella gym.

Maskinen har ett viktmagasin på 100 kg, men om ditt gym kräver ett större magasin kan det ordnas. Kontakta i så fall vår kundtjänst.

Det är viktigt för kunderna att det är trivsamt på gymmet. Precis som FitNords utrustning generellt har Classic-serien en snygg matt svart finish, vilket gör att den passar till alla inredningsstilar och ger designern frihet att använda andra färger.

I produktutvecklingen har man fokuserat på rena linjer och en iögonfallande, användarvänlig helhet som tål att användas. Du kan enkelt justera motståndet utan att kliva av maskinen, vilket är bra både för säkerheten och tempot i träningen.

Produkter från kända varumärken
Platform tennis och paddle tennis

Platform tennis och paddle tennis från Asics

Se alla produkter
Ryggsäckar

Ryggsäckar från Osprey

Se alla produkter
Fritid

Fritid från Intex

Se alla produkter
Platform tennis och paddle tennis

Platform tennis och paddle tennis från Softee

Se alla produkter