Sidan innehåller annonslänkar

Adductor med viktmagasin, FitNord Classic

Beställ Adductor med viktmagasin, FitNord Classic på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Adductor med viktmagasin, FitNord Classic inom kategorin Styrkemaskiner.

Produktinformation

Adductorn i FitNord Classic-serien är en kompakt maskin med viktmagasin för professionell användning. Med sitt utmärkta värde för pengarna, sin elegans och sina rena linjer är maskinen särskilt lämplig för användning i gym på exempelvis hotell och arbetsplatser och mindre kommersiella gym.

Maskinen har ett viktmagasin på 100 kg, men om ditt gym kräver ett större magasin kan det ordnas. Kontakta i så fall vår kundtjänst.

Det är viktigt för kunderna att det är trivsamt på gymmet. Precis som FitNords utrustning generellt har Classic-serien en snygg matt svart finish, vilket gör att den passar till alla inredningsstilar och ger designern frihet att använda andra färger.

I produktutvecklingen har man fokuserat på rena linjer och en iögonfallande, användarvänlig helhet som tål att användas. Du kan enkelt justera motståndet utan att kliva av maskinen, vilket är bra både för säkerheten och tempot i träningen.

Se även andra produkter från Styrkemaskiner

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Platform tennis och paddle tennis

Platform tennis och paddle tennis från Nox

Se alla produkter
Trappmaskin

Trappmaskin från inSPORTline

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Völkl

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Edelrid

Se alla produkter