Sidan innehåller annonslänkar
FitNord

Abduktormaskin med viktmagasin, FitNord Diamond

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Abduktormaskin med viktmagasin, FitNord Diamond online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Abduktormaskin med viktmagasin, FitNord Diamond i kategorin Styrkemaskiner här hos oss.

Produktinformation

FitNord Diamond Abduktormaskin är en mycket robust maskin för professionell användning. Diamond Abduktormaskin är särskilt lämplig för kommersiell användning på gym, men även för föreningar/företag.

Diamond Abduktormaskin har ett viktmagasin på 100 kg, men om ditt gym kräver ett större magasin kan även det ordnas. Kontakta i så fall vår kundtjänst.

Diamond-produkterna är utrustade med en användarvänlig repsräknare och timer, vilket gör att man helt kan koncentrera sig på träningspasset och fokusera mer på exempelvis andningen i och med att man inte själv behöver hålla koll på antalet repetitioner. Diamond-seriens strömlinjeformade design är tidlös och klassisk, vilket gör att ett gym med produkterna i Diamond-serien förblir trivsamt och funktionellt i många år! Den svarta och grå färgen passar till alla inredningsstilar

I linje med Diamond-seriens värderingar har man i produktutvecklingen fokuserat på rena linjer och en iögonfallande, användarvänlig helhet som tål att användas. Du kan enkelt justera motståndet utan att kliva av maskinen, vilket är bra både för säkerheten och tempot i träningen.

Från kunskapsbanken

Myggmedel

Myggmedel är ett insektsmedel som appliceras på hud eller kläder för att undvika myggbett. Myggmedel finns som salva, roll-on och sprej. Myggmedel säljs i dagligvaruhandeln, apotek och butiker som säljer utrustning för friluftsaktiviteter. Det kan vara olämpligt att applicera medel på små barns hud.