Sidan innehåller annonslänkar

Stor Studsmatta 5,5m Colosseum | Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Gigantisk studsmatta Colosseum 5,5m Stort, exklusivt studsmatta-paket där allt du behöver ingår. Stabil och extraförstärkt modell med ram av galvaniserat stål och konvexa stolpar, vilket ger en större och luftigare hopp-yta.

Hoppmattan är 5,5m i diameter och består av UV-beständigt PP material. Säkerhetsnät (180cm högt), kantskydd och stege ingår.

Denna studsmatta har hela 132 stycken fjädrar. Vad vi vet så finns det ingen annan butik som säljer liknande studsmattor i så pass stor storlek som håller denna höga kvalitet! Kantskyddet består av rejält vadderad PVC, 20mm tjock

PVC har högre hållbarhet än kantskydd tillverkade av PE. Vi avråder av säkerhetsskäl för ditt barn från att köpa en billig studsmatta utan dessa viktiga säkerhetsdelar.

Därför har vi valt att inte sälja studsmattor utan dessa tillbehör inkluderade. Ram av Ø 48mm, 1,35mm tjock galvaniserat stål Colosseum är en gedigen studsmatta med stabil konstruktion med en ram på Ø 48mm tillverkad av 2mm galvaniserat stål som tål en användarvikt upp till 150Kg.

Många svagare studsmattor tål bara 100kg användarvikt. Benen på denna studsmatta är tillverkade i Ø 42mm galvaniserade rör med ståltjocklek 1,35mm.

När ståldimensionen inte framgår i produktbeskrivningen används vanligtvis en lägre diameter och lägre ståltjocklek på 1,00-1,20mm, vilket gör studsmattan mer ostadig samt mindre hållbar. Studsmattan har utrustats med hela 8 benpar för att garantera en gedigen stabilitet.

De allra billigaste studsmattorna har inte galvaniserat stål och rostar därför lätt. Då framgår det vanligtvis inte i produktbeskrivningen att konstruktionen inte är galvaniserad.

Extraförstärkta konvexa nätstolpar Denna modell har konvexa (utåtböjda stolpar) för skyddsnätet. Detta ger studsmattan en större och luftigare hopp-yta än en standard-studsmatta med raka stolpar.

Denna stora 5,5m modella av Colosseum har förstärkta fästen för nätstolparna genom att de fästs med dubbla skruvar längs med benen på studsmattan för att garantera extra stadga då omkretsen på studsmattan blir så pass stor. På de mindre Colosseum modellerna skjuts stolprören ihop i rören i basen på studsmattan.

På Colosseum fästes även skyddsnätet i de konvexa stolparna med kardborrband och på så sätt spänns även nätet upp till en konvex form, vilket ger ännu mer rymd inne i studsmattan. Kraftiga premiumfjädrar Alla Trekkrunner studsmattor använder guldgalvaniserade fjädrar av premiumkvalitet.

Detta ökar motståndskraften mot korrosion med upp till 50% jämfört mot billigare standardgalvaniserade fjädrar. Tjockleken på stålet i fjädrarna är Ø3.2mm mot normalt Ø3.0mm på andra billiga studsmattor.

Se bilden på fjädrarna, så ser du skillnaden i kvalitet. CE certifierad och godkänd för Sverige Studsmattan är CE certifierad.

Studsmattan har svensk manual och svenska säkerhetsföreskrifter på studsmattans säkerhetsmärkning, vilket är ett krav för att CE märkningen ska vara giltig i Sverige, men som tyvärr ibland saknas. Saknas giltig CE märkning är studsmattan en säkerhetsrisk.

Ändå säljs dessa i Sverige av vissa utländska e-handlare med svensk hemsida. Eftersom vi är ett svenskt företag följer vi Konsumentverkets säkerhetskrav för studsmattor.

Gratis hemleverans Observera att då denna studsmatta är byggd i rejält tilltagna dimensioner levereras den i flera långa och tunga paket som inte ryms i en vanlig personbil. Därför bjuder vi på gratis hemleverans vid köp av denna studsmatta.

Studsmattan får bra recensioner hemma hos Elin Kungsman med familj Youtubern Elin Kungsman kan intyga att en studsmatta blev otroligt uppskattat av grabbarna i familjen! I videon ger hon också några bra tips på hur du ser till att dina barn hoppar säkert Studsmattan som visas i filmen är den mindre, 4,88m modellen av Colosseum. .

Produktbeskrivning

En studsmatta är en populär leksak som ger timmar av underhållning och träning för både barn och vuxna. Studsmattor finns i olika storlekar och modeller för att passa olika åldrar och trädgårdar.

Fördelar med studsmattor

  • En rolig och underhållande aktivitet för hela familjen
  • Tränar balans, koordination och kondition
  • Kan hjälpa till att förbättra hälsan genom att öka fysisk aktivitet
  • En utmärkt aktivitet för att aktivera barn utomhus
  • Kan hjälpa till att förbättra sömnen genom att frigöra endorfiner
  • Kan hjälpa till att minska stress och öka koncentrationen

Kort sagt, en studsmatta är en rolig och hälsosam aktivitet som hela familjen kan njuta av och dra nytta av. Så varför inte investera i en studsmatta för att öka trivseln och aktivitetsnivån i ditt hem?

Studsmatta från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Studsmatta 122 cm hopfällbar

Studsmatta från Insportline

Visa produkter inom Studsmatta från Insportline.
Upp till 14% rabatt
Abilica JumpIt studsmatta

Studsmatta från Abilica

Missa inga bra priser på Studsmatta från Abilica.
Upp till 11% rabatt
Cross Jump studsmatta 1,2m

Studsmatta från Finnlo

Här har vi samlat Studsmatta från Finnlo.
Upp till 7% rabatt
Studsmatta Fit And Jump Professional

Studsmatta från Fit And Jump

Här har vi samlat Studsmatta från Fit And Jump.
Upp till 3% rabatt
JumpStep Professional studsmatta

Studsmatta från Hammer

Här har vi samlat Studsmatta från Hammer.
Studsmatta 3,66m Colosseum | Svart

Studsmatta från Trekkrunner

Här har vi samlat Studsmatta från Trekkrunner.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024