Sidan innehåller annonslänkar

Woolpower Socks Knee-high 400

Beställ Woolpower Socks Knee-high 400 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Woolpower Socks Knee-high 400 inom kategorin Strumpor.

Produktinformation

Woolpower Socks Knee-high 400 är ett par knähöga sockor med frottéöglor. Den har elastiskt material vid ankeln och under knät för optimal passform.

Detta är ett par tjockare strumpor som med fördel går att användas i kombination med ett par tunnare strumpor eller liners för extra värmeisolering. Ull är det naturliga supermaterialet som kan absorbera fukt upp till 30 procent av sin egen vikt utan att kännas fuktig.

Blir ullen trots allt blöt så värmer det gott ändå. En annan fördel är att ullen motverkat dålig lukt, vilket gör att dina fötter känns fräscha länge.

Ullplagg håller bäst om de tvättas med måtta; det räcker ofta med att hänga upp ett ullplagg på vädring för att det ska kännas fräscht igen. Lär känna WOOLPOWER Ullfrotté 400 är Woolpowers näst tjockaste material som med fördel används som isolerande mellanlager Woolpowers varmaste plagg hittas i kollektionen Ullfrotté 600 Woolpowers lättare plagg hittas i kollektionerna Ullfrotté 200 & LITE (deras absolut lättaste material) Alla produkter tillverkas helt och hållet i Östersund Woolpowers ull kommer från mulesingfria merinofår som lever i den argentinska delen av Patagonien & Uruguay Plaggen går att tvätta i 60 grader Material 64% Merinoull 36% Polyamid .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Strumpor från andra varumärken

Upp till 77% rabatt
Zoot Ultra 2.0 Crx Sock Black - Woman

Strumpor från Zoot

Utforska allt inom Strumpor från Zoot.
Upp till 63% rabatt
Nordfjell Alpine Ski Sock

Strumpor från Nordfjell

Utforska allt inom Strumpor från Nordfjell.
Upp till 50% rabatt
Craft Warm Mid 2-Pack Sock

Strumpor från Craft

Här har vi samlat Strumpor från Craft.
Upp till 37% rabatt
Avignon Terry Wool

Strumpor från Avignon

Utforska allt inom Strumpor från Avignon.
Upp till 36% rabatt
Falke Tk5 Short Women Socks

Strumpor från Falke

Här har vi samlat Strumpor från Falke.
Upp till 30% rabatt
Skistart XC Socks

Strumpor från Skistart

Missa inga bra priser på Strumpor från Skistart.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023