Sidan innehåller annonslänkar

Woolpower Socks Classic 200 Pine Green

Beställ Woolpower Socks Classic 200 Pine Green på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Woolpower Socks Classic 200 Pine Green inom kategorin Strumpor.

Produktinformation

Woolpower Socks 200 är ett par sköna, varma sockor med ullfrotté i foten och ribbstickat skaft. Ullfrotté är ett slitstarkt resultat av merinoull och polyester.

Tack vare merinoullens funktionella egenskaper och polyamidens tålighet, skapas ett otroligt hållbart plagg som kommer leva kvar i din garderob i många år framöver. Lär känna WOOLPOWER Alla produkter tillverkas helt och hållet i Östersund Om du tittar på tvättrådslappen hittar du namnet på personen som sytt just ditt plagg (gäller underställ) Woolpowers ull kommer från mulesingfria merinofår som lever i den argentinska delen av Patagonien & Uruguay Strumporna går att tvätta i 60 grader Material 50 % Merinoull 45 % Polyamid 5 % Elastan .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Strumpor från andra varumärken

Upp till 77% rabatt
Zoot Ultra 2.0 Crx Sock Black - Woman

Strumpor från Zoot

Utforska allt inom Strumpor från Zoot.
Upp till 63% rabatt
Nordfjell Alpine Ski Sock

Strumpor från Nordfjell

Utforska allt inom Strumpor från Nordfjell.
Upp till 50% rabatt
Craft Warm Mid 2-Pack Sock

Strumpor från Craft

Här har vi samlat Strumpor från Craft.
Upp till 37% rabatt
Avignon Terry Wool

Strumpor från Avignon

Utforska allt inom Strumpor från Avignon.
Upp till 36% rabatt
Falke Tk5 Short Women Socks

Strumpor från Falke

Här har vi samlat Strumpor från Falke.
Upp till 30% rabatt
Skistart XC Socks

Strumpor från Skistart

Missa inga bra priser på Strumpor från Skistart.

Se gärna också

Darn Tough Number 2 Micro Crew Midweight With Cushion Green -25%

Detta är en automatöversatt text När Men's Health 2021 Outdoor Awards utsåg vår strumpa nummer 2 till bästa vandringsstrumpa blev vi verkligen rörda. Personligen tycker vi att det är strumpa nummer ett när naturen kallar. Titta noga på den här vandringsstrumpan så förstår du vad vi menar. Hur som helst bör en utblåst söm vara det minsta av dina bekymmer. Därför är nummer 2 också nummer 1 när det gäller långvarig slitstyrka och aktiv komfort. Micro Crew Socks för män är i genomsnitt 8,5 tum från häl till manschett - räkna med att de kommer att synas cirka 6 tum ovanför en låg vandringssko eller strax ovanför en vanlig vandringskänga. En prestandaanpassning innebär att du inte halkar, inte buntas eller får blåsor för bästa möjliga vandringskomfort. Vi stänger varje tåsöm med vår True Seamless™ Toe-teknik för en ultra smidig, omätbar känsla. Förstärkt fotbädd och akilleskudde förbättrar komforten hos våra strumpor och gör att de håller längre. Merinoull är hemma på stigen och transporterar naturligt fukt för att hålla fötterna fräscha och torra i alla väder. Våra midviktsstrumpor med en vikt för alla årstider värmereglerar för att svepa in fötterna i stadig komfort när temperaturen förändras. "Still" i Still Made in Vermont, USA är personligt. Vi stickar alla våra strumpor på våra VT-baserade fabriker - vi kan inte tänka oss det på något annat sätt. Villkorslöst garanterad för livet - om dessa strumpor inte är de längsta strumporna du någonsin ägt, kan du returnera dem för ett annat par. Kudde De här micro crew vandringsstrumporna har mjuka frottéslingor under fötterna och ett riktat skydd över ankeln och akilles - vår mest populära dämpningsstil. Specifikationer Höjd: Micro Crew Vikt: Vikt: Mellanvikt Par med: För att passa till: Vandringskängor, vandringsskor, hemliga toalettpauser. Material: 63% merinoull 35% nylon 2% Lycra® Spandex

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023