Sidan innehåller annonslänkar

Wolf & Grizzly M1

Beställ Wolf & Grizzly M1 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wolf & Grizzly M1 inom kategorin Stormkök.

Produktinformation

Smidig hopfällbar grill som är enkel att bära med sig överallt. Wolf & Grizzly M1 går snabbt att montera ihop och du kan enkelt justera höjden på ställningen efter vad som behövs för stunden.

Rulla enkelt ihop grillen efter matlagning och fortsätt ut på ditt äventyr. Grillen tål upp till 13 kg.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Stormkök från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Nordfjell Camping Stove

Stormkök från Nordfjell

Missa inga bra priser på Stormkök från Nordfjell.
Upp till 35% rabatt
Primus Piezo Tändare

Stormkök från Primus

Visa produkter inom Stormkök från Primus.
Upp till 29% rabatt
Jetboil Minimo

Stormkök från Jetboil

Se vad Jetboil har inom Stormkök.
Upp till 25% rabatt
Trangia Spritbrännare med lock

Stormkök från Trangia

Utforska allt inom Stormkök från Trangia.
Upp till 25% rabatt
GSI Glacier Camp Stove

Stormkök från GSI

Missa inga bra priser på Stormkök från GSI.
Upp till 25% rabatt
MSR Service Kit Xgk Expedition

Stormkök från MSR

Visa produkter inom Stormkök från MSR.

Se gärna också

Primus Essentials Stove Set 2.3L -25%

Primus Essentials Stove Set är ett prisvärt och lättanvänt friluftskök gjort för att vem som helst ska kunna ge sig ut på äventyr, nära eller långt borta. Oavsett om du är ute efter en lite roligare picknick i stan eller om du ska ge dig ut på en längre vandring. Köket  -har en enkel och avskalad design som erbjuder maximal kapacitet i ett behändigt format samt brännaren är integrerad i vindskyddet, vilket ger ett stabilt kök som är väldigt lätt att sätta ihop ute i skogen, parken eller på turen. I tre simpla steg är det redo för matlagning: ta ut vindskyddet ur kastrullen, anslut gasen och tänd köket. När du packar ihop lägret packas alla delar ihop i kastrullen och blir en kompakt, skrammelfri enhet. Brännaren är dessutom väldigt tyst i jämförelse med andra gaskök.  -Detta är den större varianten av Essentials Stove Set och kommer med två 2,3-liters kastruller i lätt aluminium, lagom till 2-5 personer. Locket fungerar även som stekpanna och har en non-stick-beläggning för att pannkakorna inte ska bränna fast. Produktfakta: Höjd: 116 mm Diameter: 221 mm Effekt: 2000 W Personer : 2-5 Tändning: Manual Vikt: 1047 gram Detta ingår: Vindskydd med integrerad brännare Två packbara aluminiumkastruller En stekpanna med non-stick-beläggning som även fungerar som lock Griptång

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023