Sidan innehåller annonslänkar
Babolat

Babolat Viper Carbon

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Babolat Viper Carbon är ett superläckert padelracket till den kvalitetsmedvetna padelspelaren.

Babolat har uppdaterat dess Viper Carbon racket, så att det är mer kraftfullt och kontrollerat att spela&hellip:


Beställ Babolat Viper Carbon på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Babolat Viper Carbon inom kategorin Sportsartikler.

Kategori: Sportsartikler
Artikelnummer: 212506
Visa fler

Från kunskapsbanken

Babolat

Babolat är ett företag baserat i Frankrike som tillverkar och marknadsför sportutrustning för tennis, badminton, padeltennis och squash. Från 1875 till 1994 tillverkade företaget huvudsakligen strängar av naturmaterial till tennisracketar. Därefter började företaget tillverkning av tennisracketar som snart kom att dominera företagets produktion. Företaget var under en tid stationerat i Japan, men har sedan 2000 flyttat till USA. Företagets racketar används av flera spelare inom världseliten, bland andra Rafael Nadal, Andy Roddick, Agnieszka Radwanska, Carlos Moya och Jo-Wilfried Tsonga.

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.