Sidan innehåller annonslänkar
Babolat

Babolat Propulse Fury Vit/Svart

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Babolat Propulse Fury All Court är en cool padel tennissko för män som inte äventyrar kvalitet eller komfort.

Här får du en sko som från första gången du tar på deb ger dig den komfort och&hellip:


Jämför produkt Babolat Propulse Fury Vit/Svart online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Babolat Propulse Fury Vit/Svart i kategorin Sportsartikler här hos oss.

Kategori: Sportsartikler
Artikelnummer: 213691
Visa fler

Från kunskapsbanken

Babolat

Babolat är ett företag baserat i Frankrike som tillverkar och marknadsför sportutrustning för tennis, badminton, padeltennis och squash. Från 1875 till 1994 tillverkade företaget huvudsakligen strängar av naturmaterial till tennisracketar. Därefter började företaget tillverkning av tennisracketar som snart kom att dominera företagets produktion. Företaget var under en tid stationerat i Japan, men har sedan 2000 flyttat till USA. Företagets racketar används av flera spelare inom världseliten, bland andra Rafael Nadal, Andy Roddick, Agnieszka Radwanska, Carlos Moya och Jo-Wilfried Tsonga.

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.