Sidan innehåller annonslänkar
Babolat

Babolat Jet Tere All Court Svart

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Babolat Jet Tere All Court är en superläcker och bekväm tennis och padelsko för män som vill ha kvalitet för pengarna
Padel tennis sko som kan användas på alla underlag- Babolat Jet Tere All&hellip:


Jämför produkt Babolat Jet Tere All Court Svart online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Babolat Jet Tere All Court Svart i kategorin Sportsartikler här hos oss.

Kategori: Sportsartikler
Artikelnummer: 214170
Visa fler

Från kunskapsbanken

Babolat

Babolat är ett företag baserat i Frankrike som tillverkar och marknadsför sportutrustning för tennis, badminton, padeltennis och squash. Från 1875 till 1994 tillverkade företaget huvudsakligen strängar av naturmaterial till tennisracketar. Därefter började företaget tillverkning av tennisracketar som snart kom att dominera företagets produktion. Företaget var under en tid stationerat i Japan, men har sedan 2000 flyttat till USA. Företagets racketar används av flera spelare inom världseliten, bland andra Rafael Nadal, Andy Roddick, Agnieszka Radwanska, Carlos Moya och Jo-Wilfried Tsonga.

Fällkniven

Fällkniven är ett svenskt familjeföretag i Boden. Företaget grundades 1984 som importfirma och är sedan dess en av Sveriges främsta knivspecialister. De började designa sina egna knivar 1987.Deras mest sålda kniv är mod F1. Andra modeller är mod S1 och A1. Fällkniven belastningstestar också sina knivar vid Luleå tekniska universitet.

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.