Sidan innehåller annonslänkar
Babolat

Babolat Defiance Woman

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Stå emot även dina motståndares bästa slag med Babolat Defiance i en snygg lila färg. Ett lättvikts padelracket för kvinnor.

Merkontroll ochfart
Babolat Defiance är det perfekta racket för&hellip:


Jämför produkt Babolat Defiance Woman online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Babolat Defiance Woman i kategorin Sportsartikler här hos oss.

Kategori: Sportsartikler
Artikelnummer: 215149
Visa fler

Från kunskapsbanken

Babolat

Babolat är ett företag baserat i Frankrike som tillverkar och marknadsför sportutrustning för tennis, badminton, padeltennis och squash. Från 1875 till 1994 tillverkade företaget huvudsakligen strängar av naturmaterial till tennisracketar. Därefter började företaget tillverkning av tennisracketar som snart kom att dominera företagets produktion. Företaget var under en tid stationerat i Japan, men har sedan 2000 flyttat till USA. Företagets racketar används av flera spelare inom världseliten, bland andra Rafael Nadal, Andy Roddick, Agnieszka Radwanska, Carlos Moya och Jo-Wilfried Tsonga.

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.