Asics

Asics Gel-Padel Pro 4 Dam French Blue/White

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Asics Gel-padel Pro 4 är en läcker padelsko för kvinnor. Skon är designad speciellt för den dynamiska sporten padel.

Få förnyad spelglädje -Asics Gel-padel Pro 4
Med denna padelsko från&hellip:


Jämför produkt Asics Gel-Padel Pro 4 Dam French Blue/White online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Asics Gel-Padel Pro 4 Dam French Blue/White i kategorin Sportsartikler här hos oss.

Kategori: Sportsartikler
Artikelnummer: 215264
Visa fler

Från kunskapsbanken

Asics

Asics, アシックス, är en japansk tillverkare av sportkläder och sportskor. Namnet är en akronym för Anima Sana In Corpore Sano som är en variant på mens sana in corpore sano, det vill säga "en sund själ i en sund kropp". Asics grundades 1949 av Kihachiro Onitsuka och företagets skor hette till en början Onitsuka Tiger. Huvudkontoret ligger i Kobe. Det svenska företaget Haglöfs ingår i Asicskoncernen.

Pro

Pro eller PRO kan vara en förkortning för: Pro – en aminosyra, se Prolin PRO – en svensk, partipolitiskt obunden intresseorganisation för pensionärer, se Pensionärernas riksorganisation Pro – särskiljer dem som utövar något yrkesmässigt från dem som utövar samma sak som hobby, se Professionalism Golfpro – en licensierad golfinstruktör Pro- – ett prefix

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.