Sidan innehåller annonslänkar
Adidas

Adidas Club Shorts Tights Black

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Adidas Club shorts Tights kommer med en modern twist som ger dig mycket självsäkerhet på banan. Perfekta shorts för tennis och padelsport.  

Ogenomskinligt tyg som är fuktavvisande 
Shortsen kommer...


Jämför produkt Adidas Club Shorts Tights Black online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Adidas Club Shorts Tights Black i kategorin Sportsartikler här hos oss.

Kategori: Sportsartikler
Artikelnummer: 215419
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

Tights

Tights är elastiska benkläder, som ibland har en fotdel. Tights avsedda som idrottsplagg kallas vanligen träningstights. Tights används som idrottsplagg av både män och kvinnor medan det vanligen är kvinnor som använder tights som modeplagg. Inom dammode används idag beteckningen leggings. Finns en fotdel är de istället en typ av grövre strumpbyxor. Inom dammode syftar i brittisk engelska tights på strumpbyxor i allmänhet. I amerikansk engelska syftar termen på grövre eller täckande strumpbyxor (pantyhose är där benämningen på strumpbyxor).