Sidan innehåller annonslänkar

Spinningcykel, Speed Race S *Bäst i test 2024*, Hammer

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En blandning av det bästa från två världar - Spinningcykelns körställning och motionscykelns avancerade och tysta motståndssystem!- Justerbart magnetmotstånd via cykelns LCD-display- 20 kg svänghjulsmassa-...

Produktbeskrivning

En spinningcykel är ett högkvalitativt träningsredskap som erbjuder en intensiv och effektiv konditionsträning. Designad för både hemmabruk och kommersiella gym, är spinningcykeln perfekt för dem som vill förbättra sin kondition, styrka och uthållighet. Med sin robusta konstruktion, justerbara komponenter och användarvänliga design, är spinningcykeln en favorit bland träningsentusiaster.

Funktioner och Fördelar

 • Stabil och Robust Konstruktion: Tillverkad av högkvalitativa material som stål och hållbar plast, är spinningcykeln byggd för att tåla intensiv användning och ge långvarig prestanda.
 • Justerbart Motstånd: Med ett brett spektrum av motståndsnivåer kan du anpassa intensiteten i din träning för att matcha dina specifika träningsmål. Från lätt uppvärmning till krävande klättringssessioner, ger spinningcykeln en mångsidig träningsupplevelse.
 • Ergonomisk Design: Cykeln är utformad med ergonomiska sadlar och handtag som kan justeras både horisontellt och vertikalt för att ge maximal komfort och en korrekt träningsposition för användare i alla storlekar.
 • Tyst Drift: Den remdrivna mekanismen säkerställer en smidig och tyst träning, vilket gör den idealisk för användning i hemmiljöer där ljudnivån bör hållas låg.
 • Inbyggd Display: En digital display ger omedelbar feedback på viktiga träningsdata som tid, distans, hastighet, kaloriförbrukning och puls. Detta hjälper dig att hålla koll på dina framsteg och justera ditt träningsprogram därefter.
 • Pedaler med Korgar eller SPD-fästen: Pedalerna är utrustade med korgar eller SPD-fästen för att säkerställa att dina fötter sitter stadigt på plats under träningen, vilket ökar effektiviteten och säkerheten.

Teknisk Specifikation

 • Mått: 120 x 50 x 120 cm
 • Vikt: 45 kg
 • Motståndsnivåer: Steglös justering
 • Display: LCD-skärm med tid, distans, hastighet, kalorier och puls
 • Material: Stålram med hållbara plastkomponenter
 • Strömförsörjning: Batteridriven display
 • Maximal Användarvikt: 150 kg

Användningsområden

Spinningcykeln är idealisk för både individuella träningspass hemma och för gruppträningsklasser på gym. Den erbjuder en utmärkt kardiovaskulär träning och är perfekt för viktminskning, förbättrad kondition och muskeltoning. Dess mångsidighet gör den lämplig för alla träningsnivåer, från nybörjare till avancerade atleter.

En spinningcykel är ett oumbärligt träningsredskap för alla som vill ta sin konditionsträning till nästa nivå. Med sin stabila konstruktion, justerbara komponenter och avancerade funktioner, erbjuder den en omfattande och effektiv träningsupplevelse. Oavsett om du tränar för att förbättra din allmänna hälsa, förbereda dig för en tävling eller bara njuta av en utmanande träningspass, är en spinningcykel det perfekta valet för att nå dina träningsmål.

Sportartiklar från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Roddmaskin Air Master, inSPORTline

Sportartiklar från inSPORTline

Missa inga bra priser på Sportartiklar från inSPORTline.
Upp till 35% rabatt
Motionscykel B20, Master

Sportartiklar från Master Fitness

Missa inga bra priser på Sportartiklar från Master Fitness.
Upp till 35% rabatt
Motionscykel E60 Performance, Tunturi

Sportartiklar från Tunturi

Visa produkter inom Sportartiklar från Tunturi.
Upp till 33% rabatt
Gåband AiRun-C V2, DKN

Sportartiklar från DKN

Här har vi samlat Sportartiklar från DKN.
Upp till 33% rabatt
Roddmaskin Turbine Rower, Abilica

Sportartiklar från Abilica

Visa produkter inom Sportartiklar från Abilica.
Upp till 29% rabatt
Löpband RT700, Impulse

Sportartiklar från Impulse

Visa produkter inom Sportartiklar från Impulse.

Se gärna också

Roddmaskin Apollo Plus, Fluid

Originalet när det kommer till roddmaskiner med vattenmotstånd! När maskinen inte används ställer man upp den på högkant.- Patenterade motståndssystemet med dubbla vattentankar- Hela 150 kg användarvikt-&hellip:

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024