Sidan innehåller annonslänkar
Casall

Sculpture Intense Sports Bra - Dark Camo

499 kr 349 kr-30%
Kontrollera pris

Köp nu

Den perfekta sport-toppen för dig som gillar att svettas - på gymmet eller på hotyogan. Sensitive®-material som ger stöd och har en unik flexibilitet, maximal fukttransporterande förmåga och tunna axelband gör den perfekt till svettiga träningspass. Tyget har en lätt kompressionseffekt vilket gör att den kan upplevas liten i storleken, väljer du mellan två storlekar så välj den större.


Jämför produkt Sculpture Intense Sports Bra - Dark Camo online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sculpture Intense Sports Bra - Dark Camo i kategorin Sport-BH här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Sport-BH
Artikelnummer: 20980219003
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Ullstrumpor

Ullstrumpor från Sealskinz

Se alla produkter
Solglasögon

Solglasögon från Bliz

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Garmin

Garmin är en amerikansk tillverkare av navigations- och kommunikationsutrustning för flyg- och konsumentmarknaden. Bland annat utrustning för satellitnavigering med hjälp av Navstar GPS, så kallade GPS-mottagare.

Balaclava

Balaclava kan syfta på:

Adapter

Adapter, från engelskan adapt, vilket betyder "anpassa", är en anpassningsenhet, det vill säga en anordning som gör det möjligt att anpassa en apparat eller funktion till en annan apparat eller funktion, ofta för att dessa ska kunna verka ihop eller kopplas samman. En adapter är ofta en lös enhet, det vill säga en tillsats.

Solglasögon

Solglasögon används för att skydda ögonen mot det starka ljus som återspeglas av ljusa eller reflekterande ytor i solljus såsom boksidor, snöklädda fält och vattenytor. Solglasögon daterar sig som mode från tidigt 1900-tal och de stora modehusen har numera ofta en kollektion solglasögon som kompletterar klädlinjen och stärker varumärket.