Sidan innehåller annonslänkar

Multifunctional Straps Sports Bra - Bliss

Beställ Multifunctional Straps Sports Bra - Bliss på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Multifunctional Straps Sports Bra - Bliss inom kategorin Sport-BH.

Produktinformation

Multifunktionell, stödjande och otroligt praktisk. Vi har tagit fram en sport-bh med justerbara axelband och v-ringning fram, vadderade kupor för fin form gör att du får både stöd och känner dig bekväm.

Laserskurna detaljer och en öppen baksida ger bra ventilation, medan justerbara axelband gör att du kan välja mellan brottarrygg eller u-form i ryggen. Sport-bhn ger stöd för medelintensiv träning. .

Se gärna också

Strappy Sports Bra - Ocean Blue

En perfekt sport-bh för medelintensiv träning. Den har en vaddering med lyftande effekt och som ger en perfekt formad byst samtidigt som du känner dig klädd. Med en nätt brottarrygg och tunna, justerbara axelband, kan du sträcka och röra sig som du vill. Strappy Sports Bra kommer i en mängd olika färger, mönster och olika variationer på designen i ryggen. Finns i Storlekarna i XS-L passar bäst för dig som har A till C-kupa.m du vill. Strappy Sports Bra kommer i en mängd olika färger, mönster och olika variationer på designen i ryggen. Finns i Storlekarna i XS-L passar bäst för dig som har A till C-kupa.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Träningsredskap

Träningsredskap från Casall

Se alla produkter
Vibrationsplatta

Vibrationsplatta från inSPORTline

Se alla produkter
Sovsäckar

Sovsäckar från Sea to Summit

Se alla produkter
Träningsbänk med ställning

Träningsbänk med ställning från inSPORTline

Se alla produkter