Sidan innehåller annonslänkar

Move Around Sports Bra - Reload

Beställ Move Around Sports Bra - Reload på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Move Around Sports Bra - Reload inom kategorin Sport-BH.

Produktinformation

Materialet i Move Around Sports Bra är gjord av återvunnen polyamid och är ett medvetet miljöval. Finns i storlekarna XS-L och passar bäst för dig som har A till C-kupa.

är gjord av återvunnen polyamid och är ett medvetet miljöval. Finns i storlekarna XS-L och passar bäst för dig som har A till C-kupa. .

Se gärna också

Strappy Sports Bra - Escape Brown -70%

En perfekt sport-bh för medelintensiv träning. Den har en vaddering med lyftande effekt och som ger en perfekt formad byst samtidigt som du känner dig klädd. Med en nätt brottarrygg och tunna, justerbara axelband, kan du sträcka och röra sig som du vill. Strappy Sports Bra kommer i en mängd olika färger, mönster och olika variationer på designen i ryggen. Finns i Storlekarna i XS-L passar bäst för dig som har A till C-kupa.m du vill. Strappy Sports Bra kommer i en mängd olika färger, mönster och olika variationer på designen i ryggen. Finns i Storlekarna i XS-L passar bäst för dig som har A till C-kupa.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Shorts

Shorts från Casall

Se alla produkter
Byxor

Byxor från Marmot

Se alla produkter
Kläder

Kläder från Devold

Se alla produkter
Kettlebells

Kettlebells från FitNord

Se alla produkter