Sidan innehåller annonslänkar

Abilica Premium Pro

Beställ Abilica Premium Pro på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Abilica Premium Pro inom kategorin Spinningcykel.

Produktinformation

Spinningcykeln har en lättläst cykeldator som visar Watt-belastningen när du cyklar, utöver de vanliga parametrar som avstånd, hastighet och kadens. Stort och kraftfullt styre med både bockstyre och traditionellt spinninghandtag ger bra variation av sittställning och grepp.

Se gärna också

Spinningcykel XL 2000 -34%

ProduktinformationPrisvärd spinningcykel för dig med ambition i din hemträning. 18 kg svänghjul och träningsdator.  Spinningcykel XL 2000 är en spinningcykel för ett rejält träningspass med möjlighet till högt motstånd. En mycket spinningcykel för dig som har ambition i din träning. Klassisk, enkel och stilren spinningcykel utan komplicerade funktioner. Dubbelt styre ger möjlighet till varierat grepp. Fakta och egenskaper Display ingår som visar:Tid, distans, total distans och kaloriförbrukningSvänghjul på 18 kgSadel justerbar i höjd och längdDubbla grepp på styret ger bra variationStyret är vertikalt justerbart8 motståndsnivåerTransporthjul för att enkelt kunna flyttasFlaskhållare för vattenflaskaMått LxBxH: 142x63x129 cmVikt 55 kgMax användarvikt 135 kg

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Spinningcykel

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Platform tennis och paddle tennis

Platform tennis och paddle tennis från Mizuno

Se alla produkter
Discgolf Discar

Discgolf Discar från Prodigy

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från Fairing

Se alla produkter
Platform tennis och paddle tennis

Platform tennis och paddle tennis från Fila

Se alla produkter