Sidan innehåller annonslänkar
Sea to Summit

Sea to Summit Bomber Tie Down, 2m

Kontrollera pris

Köp nu

Sea to Summit Bomber Tie Down är ett rejält spännband som klarar tunga laster och passar perfekt för att spänna fast alla typer av kanoter, surfbrädor, skidor och snowboards på takräcket eller för ...


Beställ Sea to Summit Bomber Tie Down, 2m på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Sea to Summit Bomber Tie Down, 2m inom kategorin Transport.

Läs mer...
Kategori: Transport
Artikelnummer: SOLBTD2
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Lampor  Belysning

Lampor Belysning från Magicshine

Se alla produkter
Motionscykel

Motionscykel från Casall

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Motionscykel

En motionscykel är ett träningsredskap som liknar en cykel. Skillnaden mot en cykel är att den energi som utvecklas genom tramprörelserna inte leder till att redskapet rör sig. Motionscyklar är oftast utrustade med ett svänghjul, som tar upp de döda punkterna i trampet och därmed ger ett jämnare motstånd. Svänghjulet belastas oftast mekaniskt med någon typ av bromskloss som genom friktion mot hjulet ger ett reglerbart motstånd, via ett reglage på eller i närheten av styret. Motståndet kan varieras efter individens önskemål. Motionscyklar används för konditionsträning, individuellt eller i grupp som ibland kallas spinning. Den är även vanliga för uppvärmning inför styrketräning på gym. En ergometer är en motionscykel som är särskilt utrustad för att mäta fysisk prestationsförmåga.