Sidan innehåller annonslänkar

Mammut Women's Relax Down Bag -2C

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Mammut Women’s Relax Down Bag -2C är en bekväm dunsovsäck för damer, designad för att ge dig en hög sovkomfort, genom att fokusera på de tre största kraven för en god natts sömn - ljud, rum och temperatur. Sovsäcken tillverkas därför av ett speciellt material runt huvudet som förhindrar irriterande prasslande ljud, medan designen är baserad på en naturlig sovposition som ger dig tillräckligt med utrymme inuti sovsäcken.

Dessutom får du med en sovmask och öronproppar för att förhindra att ljus och ljud stör din sömn. Temperaturen inuti sovsäcken är enkel att reglera med hjälp av den centrala tvåvägsdragkedjan, och med isolerad stormslå och huva minskar risken för kalla punkter och kyla från kalla vindar.

I övrigt har sovsäcken förbättrade dragkedjor som inte fastnar i materialet, en dragsko för enkel justering av huva och krage, en omarbetad anatomisk fotbox för ökad komfort utan extra vikt, och en invändig ficka för förvaring av värdesaker. Den lättviktiga sovsäcken är extremt komprimerbar, och kommer med en packpåse.

Teknisk specifikation Vikt 910 g Vikt, fyllning 280 g Innerlängd (EN 135372012) 205 cm Längd, dragkedja 173 cm Inre bredd, fotbox (EN 135372012) 55 cm Max. inre bredd (EN 135372012) 85 cm Konstruktion H Box Huvudmaterial 52% polyester, 48% polyamid, PFC-fri DWR-behandling Material, foder 100% återvunnen polyester Fyllning 100% RDS-dun, 700 fillpower Komforttemperatur 3°C Komforttemperatur limit -2°C Extremtemperatur -18°C .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024