Produkter från Sovsäckar Och Liggunderlag

8 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Sovsäckar Och Liggunderlag så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Sovsäckar Och Liggunderlag så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera

Sovsäckar Och Liggunderlag

Hitta produkter inom kategorin Sovsäckar Och Liggunderlag till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Sovsäckar Och Liggunderlag.

En sovsäck är en isolerad påse, till exempel dunsovsäck gjord för att sova i. Den kan bestå av naturmaterial som bomull, siden eller linne eller vara tillverkad av konstfibrer. Enkla sovsäckar kan användas istället för lakan som skydd för sängkläderna och kommer ofta till användning vid resor. Stoppade sovsäckar används mest för övernattning utomhus, till exempel i tält eller vindskydd. Sovsäckens fyllning kan utgöras av dun eller konstfiber. Fyllningens isolerande förmåga är viktig när man väljer sovsäck och valet sker med tanke på de tänkta klimatförhållandendena den ska användas vid. För att öka bekvämlgheten kan även en kudde medtagas. Ordet "sovsäck" finns belagt i svenska språket sedan 1858.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
SportVida sovsäck svart-röd i ripstop-polyester