Sidan innehåller annonslänkar

Air Bag Sofair Rosa

Jämför produkt Air Bag Sofair Rosa online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Air Bag Sofair Rosa i kategorin Sommarprodukter här hos oss.

Produktinformation

Airbag inSPORTline Sofair är en modern avslappningsutrustning som du kan ta med dig när du campar, går på picknick eller kan du bara ta ut den till din trädgård. Luftfickan är tillverkad av stark nylon och insidan är täckt av en mjuk PVC-film för att säkerställa lufttäthet.

Det finns två luftkammare som utgör sittområde efter uppblåsning. Tygets form efter uppblåsning liknar en kajak.

Tack vare det högkvalitativa och hållbara materialet är viktbegränsningen för väskan upp till 250 kg och parametrarna på väskan gör det bekvämt för alla typer av figurer. Airbag inSPORTline Sofair har tre sidofickor för vattenflaskor, små snacks, en telefon eller solglasögon. Det finns en rem på framsidan av påsen som du kan använda för att förankra luftväskan till marken så att den inte flyger iväg vid starkare vind.

Att blåsa upp väskan är väldigt lätt - allt du behöver göra är att komma till ett blåsigt ställe och "fånga" luften. Försegla sedan luftkammarna med ett elastiskt band, dra åt det och säkra med ett band.

Se även andra produkter från Sommarprodukter

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kosttillskott

Kosttillskott från Gorilla Wear Gear

Se alla produkter
Hantlar

Hantlar från FitNord

Se alla produkter
Padelracketar

Padelracketar från Adidas

Se alla produkter
Gummiband

Gummiband från Casall

Se alla produkter