Sidan innehåller annonslänkar
Salomon

Salomon RS Softshell Jkt M

Kontrollera pris

Köp nu

Salomon RS Softshell Jkt M är en aktiv och bekväm softshelljacka i herrmodell som är utformad för att följa dina rörelser, både före, under och efter träningen. Denna jacka är tillverkad med softsh...


Jämför produkt Salomon RS Softshell Jkt M online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Salomon RS Softshell Jkt M i kategorin Softshelljacka här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Softshelljacka
Artikelnummer: LC1371400
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Pannlampor

Pannlampor från Mila

Se alla produkter
Vattentäta handskar

Vattentäta handskar från Marmot

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kalsonger

Kalsonger är korta eller långa underbyxor för män, med eller utan gylf, eller långa underbyxor för kvinnor. Korta kalsonger utan gylf kan även kallas trosor eller herrtrosor. .

Handskar

Handskar eller vantar är beklädnader som täcker händerna, för att värma eller skydda dem. Det finns ingen tydlig distinktion mellan vantar och handskar, men vantar är ofta stickade, medan handskar ofta är gjorda av skinn. Skyddshandskar kan även vara gjorda av gummi och plast. Tumvantar har endast ett separat fack för tummen, med de övriga fingrarna tillsammans. Vantar för bäbisar har ibland inte ens tummen separat. Torgvantar, som tidvis varit populära, har fem fingrar men är öppna så att fingertopparna lämnas bara. Allt mer populärt har det blivit med fingervantar där några toppar är bortklippta eller har metall insytt, för att fingrarna ska kunna användas till apparater med touch-funktion. För att en vante inte skall komma bort då den inte sitter på handen kan en vanthållare användas. Det är ett kortare band som knäpps fast dels på vanten dels på ärmen av det ytterplagg som används, exempelvis en jacka eller en overall. På gamla stickbeskrivningar från Öland finns tumhål både på vänster och höger sida för att slita vanten jämnt.