Sidan innehåller annonslänkar

MORPHO Super MorphoAlp M-25 snöskor

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

De franska Morpho-snökängorna är tåliga och av hög kvalitet för vandring i terräng och i olika snöförhållanden. De mångsidiga funktionerna och justeringsmöjligheterna hos MORPHO Super MorphoAlp M-25 snöskor gör det njutbart att gå i olika snöförhållanden och terräng.

Det är därför som många Nato-styrkor väljer dem. Morpho-snöskorna har stabila bindningar som är de bästa på marknaden då de ger ett bra stöd för foten, komfort och teknik i alla terränger.

De högklassiga snöskorna från Morpho är designade och tillverkade i Frankrike, vid foten av Alperna. Snöskorna har en stabil och mycket robust konstruktion, vilket gör dem väl lämpade för att röra sig i varierande terräng.

Spännena på båda sidor gör det enkelt att fästa skon på bindningen och justera hur spänd bindningen ska vara, även mitt under färden. Snöskon kan justeras på längden, så den passar många olika fotstorlekar.

Skon är också fäst vid hälen på snöskon, vilket ger ett ännu mer stabilt steg. Morpho snöskor har snöbroddar på undersidan som ger bra grepp och speciella broddar för sluttningar.

I branta sluttningar behövs det broddar som låser foten i stigande läge. Innovativ design, mångsidiga funktioner och justeringsmöjligheter gör MORPHO Super MorphoAlp M-25 till de perfekta snöskorna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024