Sidan innehåller annonslänkar

MORPHO Super MorphoAlp M-25 snöskor

Beställ MORPHO Super MorphoAlp M-25 snöskor på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten MORPHO Super MorphoAlp M-25 snöskor inom kategorin Snöskor.

Produktinformation

De franska Morpho-snökängorna är tåliga och av hög kvalitet för vandring i terräng och i olika snöförhållanden. De mångsidiga funktionerna och justeringsmöjligheterna hos MORPHO Super MorphoAlp M-25 snöskor gör det njutbart att gå i olika snöförhållanden och terräng.

Det är därför som många Nato-styrkor väljer dem. Morpho-snöskorna har stabila bindningar som är de bästa på marknaden då de ger ett bra stöd för foten, komfort och teknik i alla terränger.

De högklassiga snöskorna från Morpho är designade och tillverkade i Frankrike, vid foten av Alperna. Snöskorna har en stabil och mycket robust konstruktion, vilket gör dem väl lämpade för att röra sig i varierande terräng.

Spännena på båda sidor gör det enkelt att fästa skon på bindningen och justera hur spänd bindningen ska vara, även mitt under färden. Snöskon kan justeras på längden, så den passar många olika fotstorlekar.

Skon är också fäst vid hälen på snöskon, vilket ger ett ännu mer stabilt steg. Morpho snöskor har snöbroddar på undersidan som ger bra grepp och speciella broddar för sluttningar.

I branta sluttningar behövs det broddar som låser foten i stigande läge. Innovativ design, mångsidiga funktioner och justeringsmöjligheter gör MORPHO Super MorphoAlp M-25 till de perfekta snöskorna.

Produkter från kända varumärken
Jackor

Jackor från Casall

Se alla produkter
Tält

Tält från Sea to Summit

Se alla produkter
Glasögon

Glasögon från Julbo

Se alla produkter
Kläder

Kläder från Hestra

Se alla produkter