Sidan innehåller annonslänkar

MORPHO Super MorphoAlp L-30 Snöskor

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Morpho Super TrimAlp L-30 snöskor är gjorda för branta backar och utmanande terräng. Hållbara och innovativa snöskor av hög kvalitet som utformats och tillverkats i de franska Alperna för krävande förhållanden.

Morpho Super TrimAlp L-30 snöskor erbjuder förstklassig bärförmåga och bekväm fastsättning med dubbelsidiga band på alla skor. Morpho Super TrimAlp L-30 snöskor fästs på stövlarna med banden med pumpspännen som är bekanta från snowboards.

Bindningarnas exceptionellt stora justeringsmöjligheter garanterar att de passar alla skostorlekar. Framsidan har en bekväm vaddering.

Klättring uppför branta sluttningar underlättas av snöskons specialbroddar, som låses i uppåtläge vid klättring och sänks på platt mark. Isbroddarna på undersidan ger ett utmärkt grepp när du går på is.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024