Sidan innehåller annonslänkar

Pannband, FitNord

Jämför produkt Pannband, FitNord online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Pannband, FitNord i kategorin Skyddsmattor Och Tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Pannband, FitNord, är ett traditionellt elastiskt svettband av frotté. Svettbandet förhindrar att svett rinner från pannan i ögonen under träningen.

Det svarta pannbandet har en broderad, vit FitNord-logga. Det vackra pannbandet lämpar sig även för fritidsbruk.

Se gärna också

FitNord Skyddsmatta för roddmaskin, 250 x 80 cm -25%

Skyddsmattan för roddmaskin, 250 x 80 cm, skyddar golvet under roddmaskinen och dämpar ljud när redskapet används. Skyddsmattan för roddmaskin förhindrar att redskapet glider på golvet under träningen så att även hårdare roddrag kan göras smidigt.

Skyddsmattan för roddmaskin är tillräckligt lång för alla roddmaskinsmodeller, även Concept2-redskap. Mattan är tillverkad av säkra material och kan tryggt användas både hemma och på gymmet.

– Bredd: 80 cm
– Längd: ca 250 cm
– Tjocklek: 4 mm
– Färg: Svart

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Platform tennis och paddle tennis

Platform tennis och paddle tennis från RS

Se alla produkter
Tält

Tält från Vaude

Se alla produkter
Discgolf Discar

Discgolf Discar från Osuma Disc

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Platypus

Se alla produkter