Produktinformation

On Cloudventure Women är ett par lätta och högpresterande trailrunskor för damer, som kommer till sin fulla rätt på tekniska stigar där precision är A och O. Löparskorna har Ons mjukaste ovandel... .

Se gärna också

Salomon Xa Pro 3D V8 GTX Black -18%

Salomon Xa Pro 3D V8 GTX är en vattentät vandringssko för herrar som är mjukare och 20 g lättare än sin föregångare XA PRO 3D GTX, men som ändå behållit alla viktiga fördelar hos originalet såsom stabilitet, dämpning och grepp. Det vattentäta Gore-Tex-membranet upprätthåller fullständigt väderskydd genom att hålla fötterna torra. Denna vandringssko är utvecklad med SensiFit™ teknologi som löper längs hela foten, från mellansulan till snörningssystemet, vilket ger en stabil och fotnära passform med precision runt hela foten. Ovandelen har en sömlös konstruktion som ger en jämn, handskliknande passform och känsla för perfekt balans mellan komfort och skydd. Mellan yttersulan och mellansulan finns ett chassi (3D Advanced Chassis™) med ny geometri och låg profil som ger större rörelsekontroll, energibesparing och exakt rätt mängd stötdämpning. Det ger även extra skydd som möjliggör en precis, stabil och responsiv löpkänsla. Den formade OrthoLite®-innersulan formas efter fotens konturer och ger utmärkt dämpning, ventilation och hållbarhet, vilket gör skorna bekvämare och ännu mer avancerade medan det högpresterande EnergyCell EVA-skummet ger stötdämpning. Den hållbara yttersulan är tillverkad med Contagrip® MA med Premium Wet Traction-sammansättning för optimalt grepp vilket betyder att du kan ignorera att underlaget är vått och koncentrera dig på vandringen. Både geometrin och gummisammansättningen i denna yttersula är noga avvägd för att skapa en sko med lång hållbarhet, som känns trygg på våta, torra, hårda eller lösa underlag. Skon är dessutom utrustad med öppen 3D Mesh som ger maximal ventilering, en skyddande tåhätteförstärkning och ett starkt och minimalistiskt Quicklace™-snörningssystem som dras åt en enda gång för perfekt justering samt en snörficka för en lätt och praktisk förvaring av snörena. Lätt att ta på, lätt att ta av.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024