Sidan innehåller annonslänkar

Meindl Sportwax

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Meindls ofärgade Sportwax passar till alla skinnskor och används för att återfukta, mjuka upp och förlänga skinnets livslängd. Vaxet är speciellt utprovat för Meindls produkter och gör att skorna behåller sin form.

Det innehåller ej några lösningsmedel som kan påverka limmet i skyddskanter och sulor. Alla sorters skinn behöver näring för att inte torka och spricka.

Vax mjukar upp och ger näring till dina skor och kängor och ger dina favoriter en längre livslängd. Använd Meindl Sportwax på alla läderdelar på skon inklusive plösen.

Smörj in frekvent på rengjord sko. Burken innehåller 80 gram ofärgat Sportwax och passar till skor och kängor i brunt läder.

Har du svarta skor eller kängor kan du med fördel i stället använda svart Sportwax. Funktioner -baserat på naturligt bivax -ger skydd mot regn och smuts -mjuk konsistens, gör den lätt att applicera -ger lädret näring -PFC-fri OBSERVERA! Vaxet gör en mockasko glansig och mörkare i färgen

Värm ej vaxet! Det kommer att tränga in för djupt och därmed försämra skons andningsförmåga och bärkomfort Vaxet gör även en mocka- eller nubucksko glansig.

Använd aldrig fett eller olja när du vårdar dina Meindl! Det dras in i lädrets porer, mjukar upp det och gör att kängan tappar sin form Dessutom täpper det till porerna vilket försämrar kängans ventilation.

Enligt Meindl godkänns inte reklamationer för kängor som behandlats med fel skovård (t.ex. om en skyddskant lossnar). .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024