Again Faster uppfällbar skivstångsställning

Jämför produkt Again Faster uppfällbar skivstångsställning online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Again Faster uppfällbar skivstångsställning i kategorin Skivstångsställningar här hos oss.

Produktinformation

Again Faster uppfällbar skivstångsställning är robust och mångsidig med en utrymmessparande design för användning i hemmet och på föreningar. Det speciella med den här skivstångställningen är att den är hopfällbar.

Du kan frigöra värdefullt golvutrymme på nolltid genom att fälla upp stället, så att det bara är 23 cm från väggen! Låssystemet i tre steg med snabblås är snabbt, pålitligt och lätt att använda Again Faster uppfällbara skivstångsställning är mycket kraftigt trots att det är hopfällbart.

Den tjocka stålramen på 50 x 80 mm kan bära även de tyngsta vikterna vid övningar med fria vikter, med en maximal belastningskapacitet på hela 350 kg! Stället fästs på väggen, och fästmetod måste väljas enligt väggmaterialet Vid montering och användning måste man också ta hänsyn till väggens bärförmåga, så en professionell bedömning av monteringsmetoden är nödvändig.

Teknisk information - Storlek 178 x 121 x 82 cm (längd x bredd x djup). - Storlek i förvaringsläge 234 x 121 x 23 cm (längd x bredd x djup).

Se även andra produkter från Skivstångsställningar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Skor

Skor från On

Se alla produkter
Laga mat och Äta

Laga mat och Äta från Klean Kanteen

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Salomon

Se alla produkter
Liggunderlag

Liggunderlag från Sea to Summit

Se alla produkter