Again Faster skivstångsställning som kan fällas åt sidan

Jämför produkt Again Faster skivstångsställning som kan fällas åt sidan online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Again Faster skivstångsställning som kan fällas åt sidan i kategorin Skivstångsställningar här hos oss.

Produktinformation

Again Faster skivstångsställning som kan fällas åt sidan är robust och mångsidig med en utrymmessparande design för användning i hemmet och på föreningar. Det speciella med den här skivstångställningen är att den är hopfällbar.

Det tar mindre än en minut att byta från arbetsläge till förvaringsläge mot väggen! Låssystemet med snabblås är snabbt, pålitligt och lätt att använda Again Fasters skivstångställning är mycket kraftig trots att den är hopfällbar och ställningen, som väger 62 kg, har en maximal kapacitet på hela 450 kg! Den tjocka stålramen på 50 x 80 mm kan bära även de tyngsta vikterna för knäböj, bänkpress och till och med chin-ups med extra vikt

Stället fästs på väggen, och fästmetod måste väljas enligt väggmaterialet. Vid montering och användning måste man också ta hänsyn till väggens bärförmåga, så en professionell bedömning av monteringsmetoden är nödvändig.

Teknisk information - Storlek 231 x 119,5 x 61 cm (längd x bredd x djup). - Vikt 62 kg - Ram 3,03 mm stål, 50 x 80 mm - Kan fällas upp mot väggen med snabbfästning - Golvskydd på stolpar - Höj- och sänkbart chinsräcke - Stånghållare Beställ en platsbesparande och stabil skivstångsställning för tung användning nu!

Se även andra produkter från Skivstångsställningar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Jackor

Jackor från Houdini

Se alla produkter
Platform tennis och paddle tennis

Platform tennis och paddle tennis från Bullpadel

Se alla produkter
Ryggsäckar

Ryggsäckar från Osprey

Se alla produkter
Platform tennis och paddle tennis

Platform tennis och paddle tennis från Starvie

Se alla produkter