Sidan innehåller annonslänkar

OLYMPIC Triceps Combo 120 cm OB-47G

Beställ OLYMPIC Triceps Combo 120 cm OB-47G på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten OLYMPIC Triceps Combo 120 cm OB-47G inom kategorin Skivstång 50 mm.

Produktinformation

Högkvalitativ bar gjord av kromat stål, lämplig för att träna dina biceps, triceps och muskler i den övre halvan av kroppen. Stången är krökt så att du kan träna olika muskelgrupper separat.

Greppet är räfflat för ett fast grepp om skivstången. Med 120 cm längd och 50 mm i diameter är Curled Barbell Bar inSPORTline Olympic Triceps Combo lämplig för tyngdlyftning med olympiska viktplattor.Teknisk beskrivningKromat stål av hög kvalitetAntislip grepp för ett fast greppVariabelt grepp låter dig träna olika muskelområden separatLämplig för olympiska viktplattor (50 mm)Stånglängd 120 cmGrepplängd 83 cmStångdiameter 50 mmVikt 8 kgLängd för viktskivor 2 x 17 cm .

Se gärna också

Abilica WeightBar Bumper 220 cm 50 mm

Stången lämpar sig extra väl till lyftövningar som innebär snabba vändningar, som till exempel ryck och stöt. Abilica BumperStång är utformad och testad för «dropping» från 260 cm, och tål en max. viktbelastning på 500 kg.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Utrustning

Utrustning från Alpina

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Bliz

Se alla produkter
Byxor

Byxor från The North Face

Se alla produkter
Ryggsäckar

Ryggsäckar från Mystery Ranch

Se alla produkter