Nortrek Kitka 167 cm SE Skinskidor med stålkanter

Beställ Nortrek Kitka 167 cm SE Skinskidor med stålkanter på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Nortrek Kitka 167 cm SE Skinskidor med stålkanter inom kategorin Skinskidor.

Produktinformation

Skinskidor med stålkanter gör det möjligt att ta sig runt i vinterlandskapet utanför skidspåren. Skidorna är en kombination av skidor och snöskor och lämpar sig särskilt väl för långa vandringar, isfiske eller för dig som bara vill ta dig fram i utmanande terräng. .

Se gärna också

Arctix Skin Skinskidor 120 cm -14%

Skinskidor, eller glidande snöskor som de också kallas, som är bredare och kortare än vanliga skogs- och fjällskidor. Stighudarna på undersidan ger dig ett gott grepp på underlaget i uppförslut. Med skinskidorna kan du även åka nerför backarna.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Laga mat och Äta

Laga mat och Äta från BioLite

Se alla produkter
Kampsport

Kampsport från JTC COMBAT

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Swix

Se alla produkter
Hantlar

Hantlar från Hammer

Se alla produkter