Nortrek Kitka 145 cm Skinskidor med bindningar

Jämför produkt Nortrek Kitka 145 cm Skinskidor med bindningar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Nortrek Kitka 145 cm Skinskidor med bindningar i kategorin Skinskidor här hos oss.

Produktinformation

Skinskidor som gör det möjligt att ta sig runt i vinterlandskapet utanför skidspåren. Skinskidorna är en kombination av skidor och snöskor och lämpar sig särskilt väl för långa vandringar, isfiske eller för dig som bara vill ta dig fram i utmanande terräng. .

Se gärna också

Arctix Skin Skinskidor 160 cm -11%

Skinskidor, eller glidande snöskor som de också kallas, som är en blandning av snöskor och skidor. De är ett utmärkt alternativ för dig som vill ta dig fram i vinterlandskap. Stighudarna ger dig bra grepp uppför och du kan också bege dig nerför snöklädda backar med fart.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Accessoarer

Accessoarer från Gorilla Wear

Se alla produkter
Linnen

Linnen från Casall

Se alla produkter
Boxningssäck

Boxningssäck från inSPORTline

Se alla produkter
Idrott och sport

Idrott och sport från Mizuno

Se alla produkter