Salomon

Salomon RC9 Eskin Vallafritt Längdpaket

Kontrollera pris

Köp nu

Salomon XC Ski Set RC9 Eskin  är en skida som är framtagen för damåkare som vill ha snabbt glid och hög prestanda oavsett snöförhållanden. Med eSKINGRIP+-inlägget får du ett exakt, pålitligt och lj...


Beställ Salomon RC9 Eskin Vallafritt Längdpaket på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Salomon RC9 Eskin Vallafritt Längdpaket inom kategorin Skin- Vallningsfria skidpaket.

Läs mer...
Kategori: Skin- Vallningsfria skidpaket
Artikelnummer: 72013
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Strumpor

Strumpor från Falke

Se alla produkter
Allroundbyxor

Allroundbyxor från The North Face

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Isbjörn

Isbjörn (Ursus maritimus) är en köttätande björn som förekommer i arktiska områden, vilket omfattar norra ishavet, dess omgivande hav och landmassor. Den är tillsammans med kodiakbjörnen den största björnen inom familjen och den har utvecklat en rad egenskaper anpassade för låga temperaturer, för att förflytta sig på snö, is och öppet vatten, och för att jaga säl vilket utgör dess huvudföda. På grund av att den är så beroende av havsis kategoriseras den som ett marint däggdjur.

Kampsport

Denna artikel handlar om kampsport ur ett idrotts- och träningsperspektiv. Se även stridskonst.Kampsport är samlingsnamn för sporter, idrotter eller praktiker som innehåller eller förbereder för någon form av närstrid. Exempel på populära kampsporter är boxning, MMA, brottning, taekwondo och fäktning.

North

North kan syfta på: North (efternamn) – ett efternamn samt personer med namnet North (auktor) – ett auktornamn North (musikalbum av Elvis Costello) – ett musikalbum från 2003 av Elvis Costello North (musikalbum av Logh) – Loghs fjärde studioalbum, utgivet 2007 North (musikalbum av Something Corporate) – ett musikalbum från 2003 av Something Corporate North – originaltitel på en amerikansk komedifilm från 1994, se Snacka om rackartyg