Sidan innehåller annonslänkar
Salomon

Salomon Qst 98 Skis

Kontrollera pris

Köp nu

Salomon Qst 98 är en ny skida som ersätter väldigt populära Qst 99 inför säsongen 21/22. Skidan har kompromisslös mångsidighet men har ännu mer flyt och lekfullhet än Qst 99. Placeringen av den bre...


Jämför produkt Salomon Qst 98 Skis online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Salomon Qst 98 Skis i kategorin Skidor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Skidor
Artikelnummer: 70391
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Flanellskjortor

Flanellskjortor från Marmot

Se alla produkter
Kikare

Kikare från Zeiss

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kikare

En kikare är ett optiskt hjälpmedel för att se föremål på långt avstånd, genom att det avbildar ett avlägset objekt förstorat på användarens näthinna. Genom att titta genom linser som är monterade på ett visst sätt uppnås en bild som är större än den bild man upplever med blotta ögat. Storleksskillnaden anges genom "hur många gånger större blir bilden", betecknas som n x m där n är vinkelförstoringen, och m är diametern på objektivet i millimeter. Vanliga värden på n varierar från 3 till 20, beroende på användningsområde, och m kan variera från 3 - 4 i teaterkikare till flera hundra i astronomiska kikare. Kikare har ofta, men inte alltid, ett linssystem för vardera ögat (de är så kallat binokulära) för att ge betraktaren möjlighet till stereoseende. Den används bland annat i jakt och förr även i krig.