Sidan innehåller annonslänkar
Blizzard

Blizzard Bonafide 97 Skidpaket

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Blizzard Bonafide 97 är en uppdaterad version av den ikoniska allmountainskidan Bonafide, som länge har hyllats för sin mästerliga kombination av teknisk prestanda och mångsidighet. Den här nya upp...


Jämför produkt Blizzard Bonafide 97 Skidpaket online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Blizzard Bonafide 97 Skidpaket i kategorin Skidor här hos oss.

Kategori: Skidor
Artikelnummer: 66432
Visa fler

Från kunskapsbanken

Rullskidor

Rullskidor är en form av skidor på hjul som ofta används av längdskidåkare som träning om somrarna, då de kan köras på asfalterad bana. Rullskidor slog igenom i slutet av 1970-talet, då det användes som sommarträning av svenska längdskidåkare som Sven-Åke Lundbäck och Thomas Wassberg.Mellan längdskidåkningssäsongerna anordnas tävlingar på rullskidor. Tävlingsverksamheten organiseras internationellt av FIS och nationellt av de nationella förbunden. Det förekommer tävlingar med SM- och VM-status. Sverige har tagit många medaljer i VM. Ivar Westin har varit en av de mest framgångsrika rullskidåkarna i Sverige.