Sidan innehåller annonslänkar

Yniq One - The Pearl

Beställ Yniq One - The Pearl på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yniq One - The Pearl inom kategorin Skidglasögon.

Produktinformation

Yniq One - The Pearl är ett par snygga skidglasögon, som med sin fantastiska, pärlemor-rosa färg och metalldelar i roséguld sticker ut ur mängden. En skön retro-touch i en lekfull palett av färger.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Skidglasögon från andra varumärken

Upp till 53% rabatt
Oakley O Frame 2.0 Pro XS Matte Black Persimmon & Dark Grey

Skidglasögon från Oakley

Visa produkter inom Skidglasögon från Oakley.
Upp till 40% rabatt
Spektrum Sylarna Bio Essential - Black

Skidglasögon från Spektrum

Utforska allt inom Skidglasögon från Spektrum.
Upp till 38% rabatt
Salomon Goggles Lo Fi Sigma Ochre/Solar Bg

Skidglasögon från Salomon

Här har vi samlat Skidglasögon från Salomon.
Upp till 35% rabatt
POC Zonula Clarity

Skidglasögon från POC

Här har vi samlat Skidglasögon från POC.
Upp till 35% rabatt
Yniq One - Black Contrast

Skidglasögon från Yniq

Missa inga bra priser på Skidglasögon från Yniq.
Upp till 32% rabatt
Atomic Count S Stereo Black

Skidglasögon från Atomic

Se produkter inom Skidglasögon från Atomic.

Se gärna också

Giro Axis Black Wordmark, Viv Embr/Viv Inf -9%

Axis är en påkostad goggle med Quick Change och Expansion View Technology. Goggeln har cylindriska linser som fäster med magneter i fyra förankringspunkter och gör det möjligt att snabbt byta lins utan att ta av goggles under bytet. Triple layer Face Foam ger optimal komfort. Gogglen är hjälmkompatibel och ger sömlös passform med Giro hjälmar. Specifikation - Inkluderar två VIVID ZEISS® linser för sol/allround samt för lågt ljus - Sömlös passform med Giro hjälmar VIVID™? VIVID™ är en patenterad linsteknik utvecklad av Giro i samarbete med ZEISS Optics, som optimerar den visuella upplevelsen på snö - förbättrar kontrasten och ökar definitionen av föremål i omgivningen. VIVID™ -teknologin minskar också belastningen på ögonen, förbättrar reaktionstiden och inger ökat förtroende det som ögonen uppfattar samt ger exakt visibilitet utan färgmättnad. VIVID™-teknologin manipulerar ljuset exakt genom att släppa in kontrastförbättrande blått ljus och blockerar skadligt UV-ljus. Expansion View Technology+ Med den vidareutvecklade EXV+ har den halvsfäriska linsen (6 x 1,5 grader) givits bredare synfält än någonsin tidigare. Bredare ramar ger inte nödvändigtvis ett bredare synfält eftersom den perifera synen begränsas av ramen och linsens form. Giros laboratorietester har visat att tekniken med EXV+ är mest effektivt och överträffar många av de bredaste fishbowl-linserna på marknaden. Injection-Molded Cylindrical Lenses Den cylindriska linsen formsprutas och ger förfinad optik och minimerad förvrängning som normalt kan uppstå i termoformade linser. Quick-Change Lens System? Systemet är konstruerat med självlokaliserande magneter som tillåter snabba byten av linsen, även med handskar på. Fyra magneter snäpper fast linsen och håller den låst vid användning. EVAK Vent Technology Ventilation på ovansidan släpper ut fukt och skapar en luftbarriär för att minimera risken för imma. EVAK använder ett nyutvecklat skum tillverkat av ett ultra-slitstarkt, icke-absorberande material. Tekniken finns uteslutande på goggles med VIVID-lins. Triple Layer Face Foam Tre lagers skum med microfleece formas efter ansiktet och ger komfort. Anti-Fog Coating? Giro-goggles behandlas med en coating som motverkar imma. OTG Friendly? Dessa goggles är förberedda för användare som bär glasögon. OTG (Over-The-Glasses) har en interiör med extra volym som rymmer glasögon av varierande storlek och ger utrymme för skalmarna på var sida. Den utökade luftvolymen håller synen klar och fri från imma.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023