Sidan innehåller annonslänkar

Yniq Nine - Coffee

Jämför produkt Yniq Nine - Coffee online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Yniq Nine - Coffee i kategorin Skidglasögon här hos oss.

Produktinformation

Yniq Nine - Coffee är ett par snygga skidglasögon för dig som vill ha allt. Oöverträffat perifert seende, extraordinära metalldetaljer, överlägsna linser gjorda av nylon, för bättre optisk klarhet och låg vikt samt magnetteknologi.

Model Nine tar allt till nästa nivå och levereras med två linser så att du kan ändra beroende på vädret eller om du bara vill ha en ny look. Brun baslins med stark bronsfärgad spegel för soliga dagar och en gradient brun för dagar med mindre ljus (tonar från brun till klar lins). .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Skidglasögon från andra varumärken

Upp till 53% rabatt
Oakley O Frame 2.0 Pro XS Matte Black Persimmon & Dark Grey

Skidglasögon från Oakley

Visa produkter inom Skidglasögon från Oakley.
Upp till 40% rabatt
Spektrum Sylarna Bio Essential - Black

Skidglasögon från Spektrum

Utforska allt inom Skidglasögon från Spektrum.
Upp till 38% rabatt
Salomon Goggles Lo Fi Sigma Ochre/Solar Bg

Skidglasögon från Salomon

Här har vi samlat Skidglasögon från Salomon.
Upp till 35% rabatt
POC Zonula Clarity

Skidglasögon från POC

Här har vi samlat Skidglasögon från POC.
Upp till 35% rabatt
Yniq One - Black Contrast

Skidglasögon från Yniq

Missa inga bra priser på Skidglasögon från Yniq.
Upp till 32% rabatt
Atomic Count S Stereo Black

Skidglasögon från Atomic

Se produkter inom Skidglasögon från Atomic.

Se gärna också

Giro Contour RS Black Mica, Viv Jet/Viv Inf -9%

Contour RS är något mindre än Contour. Den har en VIVID-lins med torisk form och optik från ZEISS® och det största synfältet i sin klass. Med Contours Expansion View Technology+ och VIVID-objektik är det utmärkt för alla funktioner på berget och i parken. Countour har också EVAK ventilationssystem som motverkar imma och försämrad syn. I linsen finns ett infrarött VIVID skikt för lågt ljus och ökad kontrastverkan. Linsen har magnetiskt fäste för snabba byten. Specifikation - Sömlös passform med Giro hjälmar - Kompatibel med Adapt Strap VIVID™? VIVID™ är en patenterad linsteknik utvecklad av Giro i samarbete med ZEISS Optics, som optimerar den visuella upplevelsen på snö - förbättrar kontrasten och ökar definitionen av föremål i omgivningen. VIVID™ -teknologin minskar också belastningen på ögonen, förbättrar reaktionstiden och inger ökat förtroende det som ögonen uppfattar samt ger exakt visibilitet utan färgmättnad. VIVID™-teknologin manipulerar ljuset exakt genom att släppa in kontrastförbättrande blått ljus och blockerar skadligt UV-ljus. Expansion View Technology+ Med den vidareutvecklade EXV+ har den halvsfäriska linsen (6 x 1,5 grader) givits bredare synfält än någonsin tidigare. Bredare ramar ger inte nödvändigtvis ett bredare synfält eftersom den perifera synen begränsas av ramen och linsens form. Giros laboratorietester har visat att tekniken med EXV+ är mest effektivt och överträffar många av de bredaste fishbowl-linserna på marknaden. Infinity Lens Design Infinity-linsen är en ramlös design då linsen smälter ihop med ramen utan skarv. Tekniken ger ett mycket stort synfält. Quick-Change Lens System? Systemet är konstruerat med självlokaliserande magneter som tillåter snabba byten av linsen, även med handskar på. Fyra magneter snäpper fast linsen och håller den låst vid användning. EVAK Vent Technology? Ventilation på ovansidan släpper ut fukt och skapar en luftbarriär för att minimera risken för imma. EVAK använder ett nyutvecklat skum tillverkat av ett ultra-slitstarkt, icke-absorberande material. Tekniken finns uteslutande på goggles med VIVID-lins. Triple Layer Face Foam Tre lagers skum med microfleece formas efter ansiktet och ger komfort. OTG Friendly? Dessa goggles är förberedda för användare som bär glasögon. OTG (Over-The-Glasses) har en interiör med extra volym som rymmer glasögon av varierande storlek och ger utrymme för skalmarna på var sida. Den utökade luftvolymen håller synen klar och fri från imma. Anti-Fog Coating? Giro-goggles behandlas med en coating som motverkar imma.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023