Sidan innehåller annonslänkar
Salomon

Salomon Nordic 3 Pairs 215 Pro

Kontrollera pris

Köp nu

Salomon Nordic 3 Pairs 215 Pro SL Black Det helt vadderade Nordic Pro Sleeve är till för seriösa åkare och rymmer tre par skidor plus pjäxor. Det har dessutom en skyddande ficka för klistervalla, ...


Beställ Salomon Nordic 3 Pairs 215 Pro på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Salomon Nordic 3 Pairs 215 Pro inom kategorin Skibags.

Läs mer...
Kategori: Skibags
Artikelnummer: LC1172600
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Sportsartikler

Sportsartikler från Wilson

Se alla produkter
Ullstrumpor

Ullstrumpor från Smartwool

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Mini

Mini är en personbil som tillverkades av British Motor Corporation och dess efterträdare mellan 1959 och 2000. Mini var från början en bilmodell som tillverkades under flera olika namn som Austin Seven, Morris Mini och Riley Elf. År 1969 blev Mini ett eget bilmärke. Mini fick i Sverige smeknamnet "hundkoja", och är än i dag känd under det namnet bland många (främst äldre) svenskar.

Custom

Custom är ett begrepp för en bil eller motorcykel som har blivit modifierad till sitt utseende. Blysläde benämns de custombyggen av amerikanska bilar från företrädesvis årsmodeller runt 1950. Dock finns även exempel på europeiska bilar som byggts om till Blysläde-utseende, exempelvis Saab 96 som till formen påminner lite om en Mercury 1949-1951. Namnet kommer från det amerikanska uttrycket "Leadsled". Grunden till namnet är att efter den massiva ombyggnaden av bilen, oftast innebärande sänkning av taket så fönstren blev mer eller mindre stora springor, så skulle alla skarvar tennspacklas för att förhindra rost i dessa och även utjämna höjdskillnader innan lackering. Det blev rätt mycket tennspackel och även vanligt spackel, så bilarna blev tunga. Det var dock en önskad effekt till en viss gräns, för en blysläde skall även vara låg. Vanlig amerikansk bil var/är Mercury årsmodell 1949 till 1951.